Per 1 januari 2023 ben ik lid geworden van de kunstenaarskring Kops, Kunst op Scheveningen www.kunstopscheveningen.nl 

Voor Kops doe ik de coördinatie van de exposities in de vitrines op de tweede en vijfde etage van het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag. www.haaglandenmc.nl 

Momenteel exposeren daar Debbie Boender www.debbieboender.nl met glasobjecten en Evert van Rijssel  www.evertvanrijssel.nl met bronzen beelden.

 

Op 23 en 24 september 2023 vindt de Kunstroute Scheveningen plaats! De Scheveningse kunstenaars openen hun huizen en ateliers om hun werk te laten zien.

Ik laat in wijkcentrum Het Kalhuis Badhuisstraat 177 Scheveningen in een grote nis in de grote zaal mijn werk zien. Mijn expositie bestaat uit gelaagde borduurwerken, foto's van bewerkt textiel en kleine objecten van divers materiaal waaronder de serie: Completely Complete   ( Zie onder Portfolio -  3-D objecten)

Voor de laatste werken, textiel in combinatie met handgeschept papier, heb ik nauw samengewerkt met Ildiko Vigh:   www.ildiko-vigh.com

De andere kunstenaars die in Het Kalhuis hun werk laten zien zijn Ildiko Vigh ; Jon Houkes ; Thea Heikens ; Jaap de Jong : Merijn Kolkman en Sandra Simonis.

 

 

Per 1 januari 2023 ben ik tevens lid geworden van Art & Jazz, een kunstkring te Den Haag.  www.artandjazz.nl 

Ik heb meegedaan aan de challenge De Roos; Nu te bezichtigen met 29 andere Rozen in galerie De korte Vijverberg 2 te Den Haag (Tegenover het Mauritshuis).

In galerie de Korte Vijverberg 2 vindt van 16 september - 7 oktober een grote groepsexpositie plaats van Art & Jazz waar ik twee foto's van bewerkte organza tentoonstel.

 

Per september 2023 participeer ik in QS2, een textielgroep te Eemnes die jaarlijks naar een expositie toewerken.

www.qs2textielgroep.nl  

QS2 textielgroep exposeert tot 8 oktober in museum Nagele in Flevoland   www.museumnagele.nl 

 

www.Kunstacademie-online.nl   Coaching , boeken en workshops door Marjolein van der Stoep

 

 

De Kunstroute Scheveningen 2023

De Roos : Zie op mijn website onder The Making of............

Nu te zien in galerie De Korte vijverberg 2 Den Haag.